2015-06-16 09:32:58• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Váratlan bevételhez juthat

Napi horoszkóp június 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A nyár szépségei az ön hangulatát is vidámmá varázsolják. Ismét a régi: duzzad az életerőtől, és bízhat a jó szerencséjében is. Számíthat váratlan bevételekre, új befolyásos barátokra, és ami eddig hiú ábrándnak tűnk, az megvalósíthatóvá válik.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz közelít a Jupiterhez. Ezekben a napokban elkezdhet tervezgetni, sőt ábrándozhat is egy kicsit a jövőről. A nagy ötlet lehet, hogy egy jó barátjától származik majd, de a kivitelezést magára vállalhatja.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Akkor sem szabad meghátrálnia, ha látszólag legyőzhetetlen ellenféllel kerül szembe. Bátran kihasználhatja mások tévedéseit, ha azzal nem lépi át a jó ízlés határát. A napokban váratlan bevételhez juthat.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most új kapcsolatokat alakíthat ki, és könnyen lehet, hogy egy korábban jelentéktelennek tűnő barátságból szerelem lesz. Kedvére pihenhet, szórakozhat ebben az időszakban, elfelejtheti a korábbi gondokat.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A kedvező csillagállás kényelmessé teheti, pedig sokkal jobban tenné, ha arra használná ezt az időszakot, hogy a jövő útjait egyengesse – lehetőleg minél aktívabban. Sok régi álma válhat valóra, ha munkához lát.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Egy kicsit lassúnak és vontatottnak talál mindent, sürgeti maga körül az embereket, és ha tehetné, még az időt is felpörgetné. Kitűnő formában van, egészségesnek és erősnek érzi magát, és ami a legfontosabb: nem ismer lehetetlent.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A helyzete kifogástalan lehetne, ha nem kellene mások gondjai miatt aggódnia, vagy áldozatokat hoznia. Kedvese nehéz helyzetbe kerülhet, problémái miatt ingerlékennyé válhat. Az ön feladata, hogy mellé álljon.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Jó lenne, ha nem utasítaná vissza a hasznos tanácsokat és a támogatást. Ne legyen önző vagy büszke, ezeket az érzéseket most nem engedheti meg magának. Egy jó barátja véletlenül kifecsegheti az ön egyik titkát...

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Uralkodó bolygója, a Jupiter, kapcsolatba került az Uránusszal. A szorgalmas munka helyét átveszi a kíméletlen robot. Sokat vállal magára, így ne csodálkozzon, ha azután éjt nappallá téve kell dolgoznia.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ha nincs saját vállalkozása, akkor a munkahelyén számíthat új pozícióra, vagy olyan feladatokra, amik elégedettséggel, sőt, örömmel töltik el. Ha vannak főnökei, számíthat a jóindulatukra. A munka mellett jut ideje a szórakozásra is.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Vegye elejét minden ellenségeskedésnek, különben a hónap végén fellángolhatnak az ellentétek, és krízishelyzetbe kerülhet.

Halak: II. 19. - III. 20.
A szokásosnál is fontosabb, hogy legyen elég bevétele. Ha most erőfeszítéseket tesz ezért, azok bőven meghozzák a gyümölcsüket. A napi munkahelyi teendők után jut ideje a kikapcsolódásra is. Akármilyen is az időjárás, az ön szívében tombol a nyár.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: